Saunalahti
GsmPuhelimetInternetMuutYrityksilleSähköposti Klikkaa!
  Kirjaudu sähköpostiisi

Sähköpostiosoite:


Salasana:


    Salattu yhteys tästä.

Salasanan muuttaminen

Jos kirjautuminen sähköpostiin ei onnistu, tarkista ennen yhteydenottoa asiakaspalveluun mahdolliset huoltokatkot ja häiriötilanteet. Apua ja ohjeita löydät Saunalahden asiakastukisivustolta.Webmail-palvelu uudistuu 23.3.2015

Webmail-palvelu uudistuu maanantaina 23.3.2015. Uudistuksen yhteydessä tämä Webmail-palvelu suljetaan ja osoite webmail.saunalahti.fi ohjataan suoraan uuteen Elisa Webmail palveluun. Voit aloittaa uuden Webmail-palvelun käytön jo nyt osoitteessa https://webmail.elisa.fi/. Kirjaudu uuteen Webmail-palveluun sähköpostiosoitteellasi ja postilaatikkosi salasanalla. Sähköpostilaatikon tunnuksella kirjautumista ei ole enää tueta. Ensimmäisen kirjautumiskerran yhteydessä nykyinen osoitekirjasi kopioidaan uuteen palveluun.Varo huijausviestejä ja -sivuja!

Elisan, Saunalahden ja Kolumbuksen nimissä lähetetään paljon huijausviestejä. Niissä usein kysytään sähköpostin tunnusta ja salasanaa tai pyritään ohjaamaan sivulle, jossa niitä kysytään. Elisa ei koskaan kysy tunnuksia tai salasanoja sähköpostilla. Selaimella sähköpostiin mennessä tai siellä ollessa kannattaa tarkistaa, että osoitekentän teksti alkaa kirjaimilla https. Itse osoite alkaa webmail.kolumbus.fi/ tai webmail.saunalahti.fi/. Jos näin ei ole, et ole Elisan sähköpostissa.